Les escales mecàniques de l'estació Plaça Major, després de les festes de Nadal

FGC instal·larà aquest accés de baixada, entre el carrer i el vestíbul

02 de gener del 2018
Actualitzat a les 17:02h
La visita del secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, a Sabadell per anunciar l'inici de les obres de soterrament a Can Feu - Gràcia, també ha servit per resoldre dubtes vinculats amb Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a la ciutat. Així, Font ha garantit que després de les Festes de Nadal s'instal·laran les escales mecàniques a l'estació de Sabadell Plaça Major. 

Es millorarà aquest accés de baixada, que té un desnivell vertical de 30 metres entre el carrer i el vestíbul. D'aquesta manera, es posarà punt i final a una llarga demanda, no només del consistori, també dels usuaris. Des del mateix moment de la inauguració, el setembre de 2016, ja es va assenyalar aquest dèficit en la nova infraestructura.

El que actualment és alcalde, Maties Serracant, aleshores tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, va reclamar aquestes millores, que fa gairebé un any es van confirmar i que el passat mes de setembre es van concretar en un calendari i una partida pressupostària.