mesures socials

Sabadell contribueix a que més de 300 nens en situació vulnerable participin en casals d’hivern

El consistori destina més de 16.000 euros i és el tercer any consecutiu que duu a terme la mesura

per Redacció, 2 de gener de 2018 a les 09:00 |
Un grup de nens durant una activitat d'un casal | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Sabadell, en un treball conjunt amb les entitats de lleure de la ciutat, finança prop de 350 places gratuïtes. És el tercer any consecutiu que aplica aquesta mesura. L’objectiu és promoure la cohesió i la igualtat d’oportunitats dels infants en l’accés al lleure educatiu, pel qual destina més de 16.600 euros.
 

Els infants i adolescents que s’inscriuen en aquests casals ho fan a proposta de les pròpies entitats i dels equips educadors socials i del territori. El primer tinent d’alcalde, Joan Berlanga, ha recordat que en el marc del Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu “ningú pot quedar sense lleure educatiu per una qüestió econòmica”.
 

Des del passat 27 de desembre estan en marxa i s’allargaran fins al 5 de gener, amb una oferta d’activitats que van entre les cinc i les vuit, amb un mínim de tres hores diàries. Es tracten de tallers creatius de manualitats i relacionades amb el coneixement de la ciutat, entre d’altres. 

 

Participació