Arriba a Sabadell el cinema itinerant dins una caravana

Des d'aquest dimarts i fins dijous s'ubicarà per diferents punts de la ciutat

La caravana que visitarà Sabadell
La caravana que visitarà Sabadell | Tombs Creatius
Redacció
02 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:06h

La Puck Cinema Caravana, una caravana habilitada com a cinema minúscul on caben set persones, està de ruta. Aquest dimarts arriba a Sabadell i s'hi quedarà fins dijous en el recorregut que l'ha de portar a voltar per Europa. 

L'estrena serà, a partir de les 17 hores, a la plaça del Pi. Dimecres reapareixerà a l'altre punta de la ciutat, a la plaça de la Creu de Barberà. I el darrer dia, farà una doble sessió. A partir de les 10.30 hores, a la Plaça de Cristóbal Ramos, a Torre-romeu, i a les 17 hores, a Plaça del Mestre Planas. 

El Puck ensenya pel·lícules d’animació d’aquelles que no s'acostumen veure a la televisió. Selecciona films d’arreu del món amb l’objectiu de despertar la passió pel cinema d’animació o, simplement, de recuperar l’experiència del cinema d’una forma particular.

Aquest any la proposta de la companyia Tombs Creatius ha rebut el premi “Pom d’Or 2017” –premi del públic al millor espectacle– en el marc del VII Festival Senseportes d’Arts al Carrer d’Argentona, que va tenir lloc el 6 i 7 octubre de 2017.