El Vallès caça un segon premi de la Grossa de Cap d'Any

El 64.773, amb 32.500 euros per cada bitllet de cinc euros, s'ha venut a Terrassa i l'Ametlla del Vallès

Els presentadors de la Grossa d'enguany, Lluís Marquina i Candela Figueras
Els presentadors de la Grossa d'enguany, Lluís Marquina i Candela Figueras | TV3
Redacció
31 de desembre del 2018
Actualitzat el 03 de gener del 2018 a les 19:34h
La fortuna ha tornat a somriure la comarca, pocs dies després que la Loteria de Nadal deixés gairebé dos milions d'euros al barri de Ca n'Oriac. En el sorteig de la Grossa de Cap d'Any, celebrat aquest diumenge, el Vallès ha aconseguit un segon premi. Una categoria que està guardonada amb 32.500 euros per cada bitllet de cinc euros, és a dir, 6.500 euros per cada euro jugat. 

El número, el 64.733 s'ha venut al Súper Talló de Terrassa i al Carrefour de l'Ametlla del Vallès.  El gerent de l'establiment egarenc, Jaume Talló, l'ha agafat tant de sorpresa que l'han hagut de trucar per donar-li la bona nova. Talló ha anat ràpidament fins al seu negoci per celebrar-ho, que tot i estar tancat ha aixecat la persiana. "Donarà vida al barri i és un bon aparador de cara a les properes edicions per atraure gent", ha dit encara incrèdul.

El supermercat es troba al nord de Terrassa, al barri de Sant Pere, i el seu gerent ha assegurat que en l'última setmana hi ha hagut un augment de les vendes, "ahir buscàvem números online", ha subratllat.