On es pot patinar sobre gel aquest Nadal al Vallès?

Hi ha pistes instal·lades en alguns municipis de la comarca

La pista de gel de Rubí
La pista de gel de Rubí | Ajuntament de Rubí
24 de desembre del 2017
Actualitzat el 07 de gener del 2018 a les 23:10h
Les pistes de gel tenen tants defensors com detractors. Aquestes instal·lacions es troben en un punt a mig camí de l’oci per a molta gent que aprofita les festes de Nadal per calçar-se els patins i aquells que hi estan en contra pels efectes contaminants que té. Això ha fet que alguns municipis hagin optat per retirar-les de la seva oferta nadalenca, i que d’altres se’n beneficiïn.
 
Sabadell ja hi va renunciar, com també va fer Barcelona, però a la comarca altres municipis en segueixen instal·lant per dinamitzar la seva oferta comercial nadalenca i atraure gent de dins i de fora de la pròpia localitat. Terrassa també va tenir una pista l'any 2009, fruit de l'acord dels comerciants del Vapor Gran i Parc Central Segle XXI, però no es va repetir l'experiència. 
 
En canvi, qui repeteix experiència és Cerdanyola, Sant Cugat i Rubí. Aquests tres municipis mantenen la visió de pol d’atracció que ofereix la pista, de manera que han optat per col·locar-la en punts cèntrics. A Cerdanyola s’ha col·locat al Parc Xarau, on hi ha la fira de Nadal, a Sant Cugat al carrer Josefina Mascareñas i a Rubí a la Plaça Nova Estació.