​Aigües de Sabadell contribueix en diverses campanyes de solidaritat

Ajuda a Creu Roja, Càrites i el Rebost Solidari

L'espai cedit a Creu Roja perquè pugui dur a terme la seva campanya de joguines
L'espai cedit a Creu Roja perquè pugui dur a terme la seva campanya de joguines | Aigües de Sabadell
Redacció
24 de desembre del 2017
La companyia d’Aigües de Sabadell ha participat en diverses iniciatives solidàries d’entitats de la ciutat durant les festes de Nadal. Es tracten de Creu Roja, Càrites i el Rebost Solidari a les quals ha ajudat. En el cas de la primera associació, els ha cedit una nau industrial per tal que pugui portar a terme la campanya de joguines. D’aquesta manera, poden confeccionar el lots i que els pugui lliurar a les famílies més vulnerables.
 
Una iniciativa en la qual han participat, de forma voluntària, treballadores de l’empresa. És el programa de voluntariat corporatiu, impulsat enguany, i que personal de la plantilla, fora del seu horari laboral, col·labora amb la campanya de joguines de Creu Roja.
 
D’altra banda, els treballadors han posat en marca un recapte solidari destinat aquestes tres entitats socials. Creu Roja es va acordar recollir joguines noves, no sexistes ni amb components bèl·lics. Amb Càrites, la companyia d’aigües ha col·laborat recaptant roba de segon mà, principalment d’adolescents i joves. I, amb el Rebost Solidari, es va decidir apostar per productes de neteja i higiene personal. Aquesta setmana, Aigües Sabadell ha cedit tots els productes recaptats a les tres entitats.