L’Ambaixador Reial arriba aquest dimarts al Racó del Campanar

Arriba acompanyat de set carters que es distribuiran per Sabadell

Imatge d'arxiu de l'arribada de l'Ambaixador Reial
Imatge d'arxiu de l'arribada de l'Ambaixador Reial | Juanma Peláez
Redacció
23 de desembre del 2017
El Racó del Campanar serà el nou punt de referència d’aquestes festes nadalenques per als més menuts de Sabadell. En aquest indret de la ciutat s’hi instal·larà el Campament de l’Ambaixador Reial, a partir d’aquest dimarts, on arribarà a partir de les 12 hores. Fins al 4 de gener rebrà totes les cartes dels infants de Sabadell per lliurar-les a Ses Majestats els Reis d’Orient.
 
Del 27 al 29 de desembre , de 17.30 a 19.30 hores, atendrà totes les peticions. En canvi, els dies 30 i 31 ampliarà l’horari, de 12 a 13.30 hores i de 17.30 a 19.30.  Les mateixes hores que  l’1 de gener de 2018, però allargant el torn de la tarda fins a les 20.30. Per últim, del 2 al 4 de gener, de 17.30 a 20.30 hores.
 
L’Ambaixador Reial no arribarà sol, ho farà acompanyat de set carters que es repartiran per diferents punts de la ciutat: Mercat dels Merinals, Mercat de Campoamor, carrer de Sol i Padrís, plaça del Pi i avinguda de Matadepera, la Creu de Barberà u la plaça de Cristòbal Ramos. Una novetat d’enguany d’aquesta iniciativa impulsada pels comerciants de la localitat. 

Imaginari del passat tèxtil de la ciutat, a partir del conte nadalenc

Els carters reials també segueixen l’aposta iniciada l’any passat de buscar un fil conductor del Nadal a Sabadell amb el relat de ciutat que gira a l’entorn del passat tèxtil, al patrimoni cultural i a les tradicions locals. Així, la campanya Sabadell Il·lumina, els fanalets a les escoles, la decoració del centre de la ciutat, les activitat dels Teixint el Nadal, la fira reial o la Cavalcada continuaran tenint un mateix ideari i enguany es veurà també ampliada amb la implicació i participació del comerç de la ciutat.

Per aquest motiu, en un esforç de les associacions de comerciants, amb la col·laboració amb l’Ajuntament, el canvi d’ubicació de l’ambaixador està relacionat també amb els referents que apareixen en el conte Nit de reis a Sabadell reeditat per l’Ajuntament.