VÍDEO Així va ser la complicada votació de Carme Forcadell l'1-O a Sabadell

La presidenta del Parlament es va veure obligada a votar en un altre centre després que el seu col·legi electoral va ser assaltat per la policia espanyola

Carme Forcadell, sortint de l'escola Joanot Alisanda l'1-O
Carme Forcadell, sortint de l'escola Joanot Alisanda l'1-O | Juanma Peláez
21 de desembre del 2017
Actualitzat a les 0:27h

Carme Forcadell, sortint de l'escola Joanot Alisanda l'1-O. Foto: Juanma Peláez


La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, va poder votar l'1-O tot i els impediments que es va trobar per fer-ho. Ho havia de fer a l’escola Nostra Llar a les 9.30 hores, però l’assalt de la policia espanyola va obligar a refer els plans i finalment va emetre el seu vot a l’escola Joanot Alisanda.


“Estic orgullosa dels ciutadans i ciutadanes del país, que un cop més han mostrat el seu civisme, el seu amor per la democràcia i el seu pacifisme”, va expressar Forcadell. “L’Estat espanyol haurà d’explicar al món què ha fet avui a Catalunya”, ha afegir, en referència a l’acció policial que l’Estat va dur a terme en diferents punts del país per impedir el vot.


Al sortir, la gent aplegada a l'escola la va saludar al crit de "votarem", i tot aquell que es va trobar en el seu camí pel carrer Fèlix Amat, per on va marxar, la va saludar. Avui, si res no ho impedeix, Forcadell té previst votar a l'escola Nostra Llar a les 11.00 hores.