Ignasi Giménez (PSC) renova com a alcalde de Castellar

Redacció
13 de juny del 2015
Actualitzat a les 16:13h
Imatge dels regidors de la corporació municipal.
Imatge dels regidors de la corporació municipal. | Ajuntament de Castellar

Ignasi Giménez (Som de Castellar-PSC) ha estat per tercera vegada consecutiva investit alcalde de Castellar del Vallès, segons s’ha decidit aquest migdia en l’acte de constitució del Ple municipal 2015-2019 als Jardins del Palau Tolrà. L’acte ha suposat la renovació de 9 dels 21 regidors municipals, després dels resultats de les eleccions municipals del passat 24 de maig que van donar la majoria absoluta a Som de Castellar-PSC.
 
Giménez ha estat proclamat alcalde amb el suport d’11 vots davant d’uns Jardins que han aplegat uns 350 ciutadans i ciutadanes per assistir al Ple de constitució del nou Ajuntament. La resta de votacions han estat per a Rafa Homet (ERC), que ha obtingut 4 vots, Joan Moyà (Decidim Castellar), també amb 4 vots, i Bea Garcia (CiU), que ha obtingut 2 vots.

En el seu discurs d'investidura, Giménez ha explicat que el repte principal del nou govern serà la "creació d'ocupació". En aquest sentit ha dit que sortir de la crisi requereix un esforç col·lectiu i ha estès la mà a la resta de forces polítiques i als representants del món empresarial per aconseguir "acords per la reactivació econòmica".

En aquesta mateixa línia ha apostata per ajustar la despesa municipal i construir una administració més àgil, alhora que ha assenyalat la necessitat d'atendre les necessitats de la ciutadania tot posant l'accent en les polítiques socials.