VÍDEO El contundent missatge de Fachin als indecisos ja frega el mig milió de visualitzacions

L'ex-secretari general de Podem assegura que votar les formacions independentistes és el "major 'zasca'" a Rajoy

Redacció
17 de desembre del 2017
Actualitzat a les 23:02h
Missatge d'Albano Dante Fachin als indecisos
Missatge d'Albano Dante Fachin als indecisos

Albano Dante Fachin té en el Youtube un dels seus principals aliats per difondre les seves idees. No en va, el seu canal té més de 16.000 subscriptors i algun dels seus vídeos han superat el milió de visualitzacions. Ara, i a pocs dies de les eleccions del 21-D, ha adreçat un contundent “missatge urgent” adreçat als 600.000 indecisos que algunes enquestes calculen que encara hi ha. En poc més de 24 hores, el vídeo ja frega el mig milió de visualitzacions i s'ha fet viral a la xarxa. 

“Jo no soc independentista però el 21-D votaré a una opció independentista”, explica Dante Fachin que des d'aquesta setmana s'ha incorporat tant a la campanya d'ERC com a la de la CUP. L'ex-secretari general de Podem considera que votar a algunes de les opcions partidàries de la República és el “major zasca” que es pot donar a Rajoy.

“L'1 d'octubre va quedar clar que qualsevol que planti cara a Rajoy, a la monarquia i al bipartidisme corrupte serà apallissat. I davant d'aquest panorama cal una resposta contundent”, afirma Dante Fachin. “En aquest moment no es tracta de ser o no ser independentista sinó de ser demòcrata”, conclou l'exlíder de Podem a Catalunya.