La Cursa de Cap de Cap d'Any de Sabadell fixa assolir els 2.000 corredors en una altra crida a la solidaritat

El caràcter solidari s'amplia i col·labora amb la Creu Roja

La presentació de la Cursa de Cap d'Any
La presentació de la Cursa de Cap d'Any | Albert Hernàndez
Redacció
15 de desembre del 2017
Actualitzat a les 16:15h
Esport i solidaritat. L'equació que està consolidant la Cursa de Cap d'Any de Sabadell: MAAS La Nostra, que enguany arriba a la setena edició, per establir-se com una prova "de territori", ha dit el director, Aleix Muñío. En aquests sis anys més de 10.000 corredors han desfilat pels carrers de la ciutat. La majoria de la pròpia localitat i la comarca, tot i que també hi ha presència de veïns de Barcelona i Mataró. 

En aquest sentit, ha posat l'accent en un 33% de participació femenina. Muñío ha destacat que el fet que el recorregut sigui de cinc quilòmetres "és assequible" i converteix la cursa en una festa. 

Per sobre tot, el director de la Cursa de Cap d'Any de Sabadell: MAAS La Nostra està més satisfet per la vessant solidària "que el 2011, en la primera edició, ja va començar. A partir d'aquí vam veure que s'havia de fer alguna cosa". La prova, poc a poc, ha anat abocant-se cap aquest àmbit.

Així, enguany, gràcies a la col·laboració d'Acofarma i farmàcia Blanchart es farà un donatiu de 1.000 sabons al Rebost Solidari. Alhora, cada inscrit a les curses infantils aportarà un litre de sabó i els quatre euros de la inscripció d'aquesta categoria es destinaran a la Creu Roja. Per tal de motivar la participació del més menuts, els 300 primers inscrits rebran un motxilla.

El recorregut de la prova no varia respecte el de l'any passat, així la plaça de la Creu Alta serà punt de sortida i arribada.  
 

El recorregut de la prova d'enguany Foto: Organització