​El PSC anuncia contactes a partir del gener per encarar les eleccions de 2019 a Sabadell

La formació acusa el govern quatripartit de “provincialista” i lamenta la paràlisi en què denuncien que es troba la ciutat

Cristian Sánchez, Pol Gibert i Josep Ayuso, aquest divendres a Sabadell
Cristian Sánchez, Pol Gibert i Josep Ayuso, aquest divendres a Sabadell | Albert Segura
15 de desembre del 2017
Actualitzat a la 13:38h
El PSC de Sabadell començarà a treballar per configurar la candidatura de cara a les eleccions de 2019 el proper mes de gener. La formació ha fet aquest divendres el tradicional balanç de l’any polític en una trobada amb mitjans de comunicació on hi han participat els tres regidors a l’Ajuntament, liderats per Josep Ayuso, així com el primer secretari local, Pol Gibert.

Gibert ha anunciat que a partir del proper mes de gener es començarà a treballar per elaborar la candidatura amb què els socialistes volen afrontar les eleccions locals de 2019, on esperen donar un tomb a una política municipal que denuncien per la seva inacció. “No podem esperar ni un minut més per plantejar l’alternativa de govern per al 2019, encetarem una ronda de contactes per preparar aquesta alternativa i gestionar un nou projecte de futur”, ha explicat Gibert.

Tot i que encara no s’ha definit qui serà el candidat o candidata, l’objectiu dels socialistes passa per “retornar la il·lusió a la ciutat de Sabadell”. “Necessitem posar Sabadell a l’aparador, tant a nivell ciutat com a fora, no com ara, que hi ha un ambient de provincialitat”, ha explicat Ayuso. De fet, els socialistes han retret als governants de la ciutat que estiguin més pendents de “viure dies històrics al Parlament” que a ser a Sabadell.

Amb tot, han posat sobre la taula una colla de projectes que han quedat en res o que encara no s’han executat, tot i estar previstos, com ara el castell de Can Feu, el replantejament de la Zona Hermètica, al remodelació de la Plaça d’Espanya o el Passeig de la Plaça Major.