Pallassos d'arreu de Catalunya s'apleguen a l'Estruch per una gala solidària

L'equipament programa una jornada per aquest dissabte que clourà amb el cabaret solidari

Redacció
16 de desembre del 2017
L’Estruch celebra per primera vegada una gala solidària per gaudir-ne en família. Aquest dissabte, a partir de les 19.30 hores, ho farà amb la Gala de tot cor, un cabaret solidari en què participaran pallassos d’arreu de Catalunya. Va a càrrec de la companyia Punt i Clown i els beneficis que s’obtinguin es destinaran a l’ONG Pallassos sense Fronteres.

Les encarregades de presentar la Gala de tot cor seran Angelina Jolín i l’Abuelita Verde. Sota la direcció de Victòria Alcaraz, amb l’ajuda de Mercè Alemany, hi participaran Betu, la companyia Filigranes, PengimPejam, Sonso Clown i Lily Colombia. Tampoc hi faltaran els convidats especials: Lluc Serrat, Carolina Feliu i Johny Melville.

Circ en família i càpsules al bar

A banda de l’espectacle solidari, a partir de les 17 hores, es durà a terme l’activitat Circ en família, que uneix infants i adults en un projecte comú: enfrontar-se al “més difícil encara” des del centre de la pista. Amb el guiatge dels professionals de l’Associació Tub d’Assaig, podran aprendre el més elemental de les tècniques circenses d’una manera divertida i participativa.

També hi haurà càpsules de circ a l’EstruchBar. En aquesta ocasió presenten el nou espectacle poètic, circense i musical de la companyia Trimera. Disbauxa? és una combinació de trapezi, poesia i música en directe que dona peu a màgia pura.