La cadena d'autoescoles hoy-voy obre a Rubí

L'empresa creada per Carlos Duran i Jordi López tanca el 2017 amb 22 autoescoles, 5 de les quals es troben a la comarca del Vallès Occidental

Redacció
17 de desembre del 2017
La cadena d’autoescoles hoy-voy segueix els seus plans d'expansió territorial i obre un nou centre a Rubí. L'empresa, que està a punt de celebrar el seu sisè aniversari, arriba amb aquesta nova obertura a les 22 autoescoles i supera ja els 28.000 alumnes. 
 
Des dels seus inicis, hoy-voy treballa amb un revolucionari sistema acadèmic que té en la innovació tecnològica un dels seus principals pilars, gràcies a una aplicació per fer tests on-line que s’adapta als coneixements de cada alumne i el guia en el seu aprenentatge per assegurar l’èxit. De fet, l'autoescola garanteix l'aprovat de la teòrica seguint el seu mètode o retorna els diners als seus alumnes. Aquest sistema i la tecnologia implantada per la companyia han estat les peces claus per ajudar als alumnes a millorar la seva experiència a l’hora d’aconseguir el carnet de conduir.
 
El nou centre hoy-voy Rubí és l'autoescola número nou que la marca inaugura aquest any i la cinquena d'aquest darrer trimestre de l'any. Amb presència a la majoria de ciutats catalanes de més de 50.000 habitants, la cadena d'autoescoles té centres a Barcelona ciutat (on actualment té 4 autoescoles), Badalona, Castelló, Cerdanyola del Vallès, Cornellà, Girona, Granollers, L’Hospitalet, Lleida, Madrid, Mataró, Palma de Mallorca, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Tarragona, Terrassa, Valladolid i ara Rubí.
 
hoy-voy ha augmentat els seus centres de forma exponencial en els darrers anys i ha passat de tenir sis autoescoles l'any 2015, a tretze centres el 2016 i a tancar aquest any amb 22 autoescoles. Pels primers mesos de 2018 la companyia espera seguir creixent amb nous centres a Catalunya.
 
Hoy-voy en xifres

L'empresa  fundada  per  Carlos  Duran  i  Jordi  López  compta  amb  una plantilla  de més de 200 treballadors que donen servei a un total de més de 1.000  alumnes al mes.  En cinc anys de vida, més de 28.000  alumnes han confiat en hoy-voy, dels quals hi ha un 73% que ha aprovat en el primer expedient.  En  el  cas  dels  exàmens  teòrics,  les xifres són encara més contundents i l’índex d’aprovats és del 90 % entre els alumnes que  segueixen  el  seu  mètode. 
 
hoy-voy  també  suposa  una  revolució  pel  que  fa  a  la  seva  política  de  preus,  segons explica  Duran:  “Tenim  un  model  de  tarifes  dinàmiques  semblant  al  que  ja  està estandarditzat en el món de les companyies aèries que ens permet que els alumnes que no  aprovin no paguin,  sense que això  suposi  renunciar  a  la  qualitat,  gràcies al nostre mètode acadèmic. En aquest sentit, durant els seus cinc anys d’història, hoy-voy ha realitzat més de 580.000 classes pràctiques a alumnes, adaptant tarifes i horaris a la demanda i disponibilitat d’horaris i professors.
 
El 2016 hoy-voy va tancar l'any amb una facturació de 4.705.475 euros, un 48,87% més que el 2015.