​Recomanacions per a regalar joguines no sexistes ni violentes aquest Nadal

La intenció és generar consciència cap als infants

Redacció
17 de desembre del 2017
Actualitzat el 07 de gener del 2018 a les 23:09h
L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha distribuït entre botigues de joguines i llibreries un fulletó amb deu recomanacions per a regalar joguines des d'una perspectiva no sexista ni violenta.

Al Nadal, la compra de joguines augmenta i per això des de l'Ajuntament s'ha volgut tornar a fer èmfasi en la importància de regalar joguines no sexistes ni violentes. A través de la Regidoria de Polítiques d'Igualtat i LGTBIQ s'ha distribuït, per segon any consecutiu, un fulletó amb deu recomanacions per a regalar joguines des d'una perspectiva no sexista ni violenta.

El fulletó va ser elaborat l'any passat per l'entitat La Figa Rebel amb la col·laboració dels ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, de Ripollet i de Barberà del Vallès, i de les entitats Dones per la Igualtat i El Safareig. Des de l'Ajuntament de Cerdanyola es torna a fer extensiu el fulletó de recomanacions per seguir conscienciant a la ciutadania que la compra regals implica un acte de responsabilitat.

Les deu recomanacions que incorpora el document, exposen la necessitat d'entendre el joc com un mitjà per transmetre patrons i models de respecte i igualtat, alhora que emplaça a la compra que trenca amb els estereotips de gènere (no hi ha regals de nens i regals de nens).