VÍDEO Albiol, sobre l'1-O: «El millor que podem fer és oblidar tot el que va passar»

El presidenciable del PP al 21-D nega les xifres de ferits per la brutalitat de la policia espanyola i titlla els informes de Salut se "gran mentida"

Redacció
14 de desembre del 2017
Xavier García Albiol parlant sobre l'1-O a 8TV.
Xavier García Albiol parlant sobre l'1-O a 8TV. | NacióDigital
El candidat del Partit Popular de Catalunya el 21-D, Xavier García Albiol, considera que cal oblidar els fets de l'1-O. En una entrevista al programa 8 al Dia de 8TV, preguntat per la violència exercida per la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, el cap de files populars subratlla que "el millor que podem fer és oblidar tot el que va passar".

En aquest sentit, Albiol nega les xifres facilitades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya sobre els ferits per les càrregues policials durant la celebració del referèndum. El presidenciable del PP ho argumenta perquè, si realment s'haguessin atès 1.000 persones als hospitals d'arreu de Catalunya, "els primers que haurien anat amb una càmera de TV3 a solidaritzar-se amb aquestes persones són Junqueras i Puigdemont". "Cap dels dos va anar-hi i aquesta és la prova més evident que estem davant d'una gran mentida", sentència.