Carles Rossinyol titlla el govern de Sabadell de «baldufa» sense rumb

Assegura que l'executiu local no està cohesionat i que no té projecte ni per ara ni per al futur a curt termini

Els regidors de CiU a Sabadell, en la trobada de Nadal
Els regidors de CiU a Sabadell, en la trobada de Nadal | Albert Segura
14 de desembre del 2017
Actualitzat el 18 de desembre a les 23:05h
El portaveu del PDECat a Sabadell, Carles Rossinyol, critica durament l'acció del govern de la ciutat, a qui acusa d'actuar com una "baldufa", sense rumb, sense grans canvis des de la presa de possessió l'any 2015 i sense projectes ni per ara ni a curt termini. Rossinyol ha fet aquestes valoracions aquest dijous en el marc de la tradicional trobada de Nadal de la formació amb els mitjans de comunicació que cobreixen l'actualitat política local.

"Són baldufes, amb una gestió gens cohesionada, donen voltes sobre el mateix, sense tenir contacte amb el territori", assegura Rossinyol. En aquest sentit, apunta que sobre la taula hi ha els mateixos temes que es van trobar quan van assumir el govern de la ciutat l'any 2015, llavors assumint l'alcaldia el republicà Juli Fernàndez i ara amb Maties Serracant al capdavant de l'executiu local.

Així, Rossinyol, acompanyat dels regidors del grup municipal de CiU a l'Ajuntament, ha desgranat alguns dels temes que consideren que han quedat enquistat, com el projecte per protegir el castell de Can Feu, el Passeig de la Plaça Major, l'entrada a Sabadell per l'aeroport, el Museu Tèxtil, el futur de la Zona Hermètica, el de l'antic edifici de Correus de la Via Massagué, o la municipalització dels serveis. Tot plegat una colla de retrets que la formació llança a l'executiu local, a qui acusen de situar la ciutat "al mateix lloc que a l'inici del mandat".

Canvis de regidors a curt termini

De la mateixa manera, Rossinyol ha avançat que com a mínim un regidor o una regidora de l'executiu local renunciarà a l'acta, deixant pas a una nova persona que ocuparà el seu lloc al ple municipal i a l'executiu local. "Quan un govern fet amb gent que no té experiència li canvien els regidors quan comencen a tenir-ne, no és bo", ha destacat.