Juli Fernàndez: «Estem encantats d'entomar aquest repte i assumir l'alcaldia»

El futur alcalde de Sabadell es mostra molt satisfet pel fet que Guanyem Sabadell hagi anunciat que votarà a favor de la seva investidura | El cap de llista d'ERC es convertirà en el primer batlle republicà de l'era democràtica a la ciutat

Albert Segura
12 de juny del 2015
Actualitzat el 13 de juny a la 1:54h
Juli Fernàndez, candidat d'ERC.
Juli Fernàndez, candidat d'ERC. | Juanma Peláez

Juli Fernàndez, candidat d'ERC. Foto: Juanma Peláez


El cap de llista d'ERC i futur alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, s'ha mostrat molt satisfet que Guanyem Sabadell hagi anunciat que votarà a favor de la seva investidura aquest dissabte. Els dos representants d'aquesta formació es sumen al suport que ja havia manifestat Unitat pel Canvi a la proposta d'investidura d'ERC i la Crida per Sabadell. En total comptaran amb 14 regidors a favor de la proposta, la majoria absoluta necessària perquè Fernàndez es converteixi en el primer alcalde d'Esquerra Republicana de l'era democràtica a Sabadell. 

"Estem molt satisfets de poder fer possible el canvi a la ciutat i que la majoria que va votar pel canvi sigui feliç", ha assegurat en declaracions a Nació Sabadell el líder d'ERC. Així mateix ha agraït la feina als seus nous companys de govern de la Crida per Sabadell i el suport per la investidura d'Unitat pel Canvi i de Guanyem Sabadell.

"Entre tots recuperarem l'honestedat, l'ètica i el bé comú per damunt de tot", haafegit Fernàndez, que ha assegurat que estan "encantats d'entomar aquest repte i assumir l'alcaldia de la ciutat durant els propers dos anys".

La investidura de Fernàndez es celebrarà aquest dissabte a les 12.00 hores al saló de Plens de l'Ajuntament de Sabadell.