La Cursa de la UAB en suport de La Marató de TV3 aplega 625 persones

S'ha fet per primer cop entre setmana

La cursa d'aquest any
La cursa d'aquest any | UAB
Redacció
14 de desembre del 2017
La sisena edició de la Cursa de la UAB, que dona el que recull a La Marató de TV3 i que s'ha fet aquest dimecres pel Campus de Bellaterra, ha reunit un total de 625 corredors. D'aquests, el 51% homes i el 49% dones, i dels quals el 34,8% han vingut de Barcelona, el 12,4% de Cerdanyola del Vallès, el 9,9% de Sabadell, i el 5,9% de Sant Cugat.

Iván Limia Boo, del Club Montornès, ha guanyat la cursa de 6,2 km. en categoria masculina, amb un temps de 21' 22"; i l'estudiant de la UAB, Estefanía Chamorro Padilla, amb un temps de 28'15", ha guanyat en la categoria femenina. La Facultat de Ciències és d'on ha procedit la part més grans dels participants, seguida de les facultats de Filosofia i Lletres i Biociències respectiament,

Enguany, la UAB ha tornat a organitzar la Cursa de la UAB en suport de La Marató de TV3, en col.laboració amb l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, i patrocinada per la consultora tecnològia STP Group, aquesta festa  esportiva i solidària per captar fons per a les malalties infeccioses, a  les que La Marató de TV3 es dedica enguany. 

Com a  novetat, s'ha fet entre setmana, s'han escurçat les distàncies i s'ha canviat l'itinerari, coincidint amb el 50è aniversari de la UAB. És un recorregut que ha passat per l'interior del campus, proper a les facultats i als espais més emblemàtics de la UAB com són les Columnes, la Plaça Cívica i l'Eix central. 

En l'edició passada la cursa va tenir un gran èxit de  participació i de solidaritat, i va recollir 14.900 euros, que es van  donar a La Marató de TV3. Al llarg de tots aquests anys ha recaptat 55.000€ per a La Marató de TV3  i ha estat possible gràcies a la implicació de 400 voluntaris/es, amb una participació mitjana de 2.000 persones.