Lleugera pujada del termòmetre en un ambient ennuvolat

S'esperen pluges disperses i dèbils

Farà més fred
Farà més fred | Cedida
Redacció
14 de desembre del 2017

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dijous hi haurà cel entre mig i molt ennuvolat en general, amb més clarianes al quadrant nord-est a partir de la tarda i nuvolositat més compacte al quadrant nord-oest que deixaran el cel cobert en aquest sector.

S'esperen precipitacions febles, disperses i minses a l'extrem nord-oest, sobretot de matinada i a partir del vespre. A la resta del Pirineu i de la meitat oest no se'n descarten de febles i aïllades. La cota de neu baixarà de 2.000 a 1.800 metres de matinada.

La temperatura mínima en ascens moderat o acusat. La màxima pujarà entre lleugerament i moderadament. La mínima es mourà entre els 1 i 6º C al Pirineu, Prepirineu i nord de la depressió Central, entre 6 i 11º C al prelitoral central i al litoral, i entre 4 i 9º C a la resta. Per la seva banda, la màxima voltarà entre els 4 i 9º C al Pirineu i al Prepirineu, entre els 6 i 11º C a la depressió Central, entre els 11 i 16º C al prelitoral i entre els 13 i 18º C al litoral.