Rull lamenta la manca «d'igualtat de condicions» per tenir la llibertat d’expressió «limitada»

El primer acte oficial en campanya del candidat de Junts per Catalunya al Vallès, a Sabadell

El candidat de Junts per Catalunya, Josep Rull, a Sabadell
El candidat de Junts per Catalunya, Josep Rull, a Sabadell | Albert Hernàndez
12 de desembre del 2017
Actualitzat a les 21:13h
Va estar poc més d'un mes a la presó i la sortida sota fiança és un condicionant a l'hora d'afrontar els actes de campanya de cara a les eleccions del 21 de desembre. Josep Rull ha posat l'accent en aquest fet, "no estem en igualtat de condicions" respecte a la resta de candidats. Tenim "limitada" la llibertat d'expressió, ha remarcat Rull. 

El conseller de Territori i Sostenibilitat cessat per l'article 155 ha dit que "no puc dir determinades coses" i ha afegit, "tenim un advertiment molt seriós per part de la justícia". Per això ha qualificat aquests comicis de "anormals" i la cita electoral ha "de servir per restablir la normalitat democràtica al país". 

En aquest sentit, això passa perquè torni Carles Puigdemont i es farà "amb el vot de les persones". Ha recordat que "el president legítim" és Puigdemont i ha defensat la seva marxa Brussel·les, perquè "s'ha de protegir de la ignomínia i la vexació a la qual hem estat sotmesos la resta de membres del Govern". 

Rull ha visitat aquest dimarts l'auditori del Casal Pere Quart de Sabadell, acompanyat de la diputada sabadellenca Lourdes Ciuró i del candidat, també de la ciutat, Àlex Fenoll. Precisament, a la capital del Vallès Occidental, el conseller egarenc ha dut a terme el seu primer acte oficial de campanya.