Torna «El tec i la teca», el recopilatori de música en català per excel·lència

L'edició 2017 compta amb cançons de Txarango, The New Raemon, Joan Miquel Oliver, Manel, Blaumut, Mishima i Els Amics de les Arts

Redacció
17 de desembre del 2017

Els més melòmans de finals del 80 i principis dels 90 recordaran El tec i la teca, un recopilatori del bo i millor de l'aleshores anomenat "rock català" que va arribar a les quatre edicions, totes amb un èxit indiscutible que permetia gaudir dels grans hits de l'any, amb mostres musicals que anaven de grups com Els Pets fins a Popstroc, Mi-te'ls, Sui Generis o N'Gai N'Gai, per dir-ne només uns quants.

Aquest Nadal, El tec i la teca torna a ser una realitat, en edició de disc doble de vinil i també disponible en format CD. En total, 19 cançons especials que representen una bona part del millor de la collita musical del país de l'any 2017, amb artistes consolidats al costat d'altres de prometedors o debutants dels quals se'n sentirà a parlar ben aviat.

La llista de participants comprèn les cançons dels grups Txarango, The New Raemon, Joan Miquel Oliver, EnZel, Lakaste, Manel, Les Sueques, La iaia, Blaumut, Mishima, Pantaleó, Mazoni, Fito Luir, Renaldo & Clara, Els Amics de les Arts, Infana, Trau, Gertrudis amb Chambao, i Maria Arnal i Marcel Bagés.

També "teca" musical pels més menuts

L'arribada del disc coincideix amb una altra gran aposta de Discmedi, ara per a tota la família: Cançonetes per xics. El disc és un recull que inclou una selecció d’artistes i cançons de l'àmbit de la música infantil, amb un total de 22 cançons a càrrec de gent tan coneguda com The Penguins, Mainasons, El Club Super 3, Macedònia, Manu Guix o Damaris Gelabert, entre molts d’altres.
 

Torna «El tec i la teca» Foto: Discmedi