La Junta Electoral exigeix la retirada de la pancarta «Llibertat presos polítics» a Sabadell

Dona, així, la raó a les peticions de Ciutadans i PP perquè la capital vallesana la retiri del balcó principal | L'Ajuntament de Barcelona ja va acceptar despenjar la pancarta

Pancarta en defensa de la llibertat dels presos polítics a Sabadell
Pancarta en defensa de la llibertat dels presos polítics a Sabadell | Albert Segura
Redacció
11 de desembre del 2017
Actualitzat el 12 de desembre a les 10:24h
La Junta Electoral obliga l'Ajuntament de Sabadell a retirar la pancarta "Llibertat presos polítics" arran d'un recurs presentat per Ciutadans i PP. Es tracta d'una pancarta que les dues formacions van denunciar perquè s'actués de la mateixa manera que es va fer a la ciutat de Barcelona, on l'Ajuntament va acceptar la decisió i la va despenjar.

De la mateixa manera, i segons detalla el PP en un comunicat, es demana que es retirin els llaços grocs que hi ha a diferents edificis municipals, tres d'ells lluminosos a l'Ajuntament, la Torre de l'Aigua i el Centre Cívic de Torre-romeu.

Darrerament, la Junta electoral ha prohibit als membres de les meses del 21-D lluir el llaç groc a favor de l'alliberament dels presos polítics i que TV3 faci servir l'expressió "Govern a l'exili". Ara, també actua a Sabadell, motiu pel qual els populars demanen que el govern municipal acati la resolució. Ara per ara, però, l'Ajuntament no s'ha pronunciat sobre quina serà la seva decisió.