​Lourdes Ciuró demana el vot per Puigdemont per garantir que Catalunya «segueixi existint com a poble»

La diputada del PDECat confia que Junts per Catalunya es mantingui com a primera força política

Lourdes Ciuró, en l'acte d'aquest dilluns a Sabadell
Lourdes Ciuró, en l'acte d'aquest dilluns a Sabadell | Albert Segura
11 de desembre del 2017
Actualitzat a la 13:47h
La diputada sabadellenca del PDECat, Lourdes Ciuró, demana al vot per a Junts per Catalunya i per a Carles Puigdemont perquè Catalunya “segueixi existint com a poble”. Ciuró considera que deixar el Govern de la Generalitat en mans del bloc unionista suposaria la fi del país tal i com el coneixem.

“Si volem seguir existint com a poble i tenir respectades les nostres llibertats, la cultura i l’autogovern no s’hi val seguir ni equidistant ni indecís, s’ha de fer un vot democràtic per Catalunya”, ha expressat Ciuró en un acte de campanya a Sabadell.

En aquest sentit, ha assegurat que cal enviar el missatge clar a Mariano Rajoy que “el 155 no és ben rebut a Catalunya” i que la voluntat és que es retiri: “La fora democràcia passa per respectar el resultat a les urnes”.

Per tot plegat, ha demanat al milió d’indecisos que es calcula que encara hi ha avui dia perquè es pensin bé el criteri del seu vot i de si volen donar suport a les forces independentistes i concretament a Carles Puigdemont, o justificar decisions com l’espoli de Sixena votant el bloc unionista.