Els detinguts en la persecució de divendres a Sabadell no tenien carnet i tenien una ordre de cerca

En l'operatiu hi han participat Mossos d'Esquadra i Policia Municipal

Redacció
11 de desembre del 2017
Actualitzat a les 12:23h
Els detinguts en la persecució policial de divendres a Sabadell no comptaven amb carnet de conduir i sobre un d'ells hi havia un requeriment de recerca i detenció. Així ho ha confirmat la Policia Municipal de Sabadell, que va participar en la detenció dels dos homes que havien robat un vehicle amb el que van protagonitzar la sonada fugida.

Segons el cos, a les 13:30 hores de divendres van rebre l'avís que per l’autopista C-58 hi circulava un vehicle de sostret a Terrassa en direcció a Sabadell, motiu pel qual una unitat del cos el va buscar fins que el va localitzar circulant pel carrer Les Palmeres.

Quan els agents va procedir a aturar-lo va iniciar una fugida que va acabar amb una persecució fin  el carrer Walter Benjamin, on els dos ocupants van deixar el turisme i van sortir corrents cap el barranc que hi ha a prop. Finalment van ser detinguts els dos homes, de 19 anys i 20 anys, a la vora del barranc.

Conseqüentment, es va procedir a instruir les diligències policials per un presumpte delicte de robatori d'ús de vehicle i conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir. A més, uns dels detinguts té un requeriment pendent de recerca i detenció. El vehicle sostret va ser traslladat al dipòsit de vehicles de la Policia Municipal.