Criden a defensar les obres de Sixena com els col·legis electorals de l'1-O

La candidata de la CUP Mireia Boya assegura que quan vingui la Guàrdia Civil al Museu de Lleida "potser trobarà molta gent defensant-lo dempeus"

Mireia Boya, candidata de la CUP
Mireia Boya, candidata de la CUP | ACN
Redacció
08 de desembre del 2017
Actualitzat a les 19:57h
​La candidata lleidatana de la CUP, Mireia Boya, creu que amb el conflicte de l'art de Sixena l'Estat "vol humiliar Catalunya" i ha trobat una oportunitat per "robar l'art adquirit legalment pel Govern". En aquest sentit, espera que quan la Guàrdia Civil vagi al Museu de Lleida a buscar l'art es trobi molta gent que digui que els museus no es toquen de la mateixa manera que l'1-O molta gent va dir que el referèndum era seu i que el volen fer, i de la mateixa manera que el 3-O la gent va sortir massivament dient que els carrers eren seus.

Segons Boya, "més enllà que t'agradi o no l'art sacre es poden agafar els museus com a bandera de resistència del que ha estat aquest 155". Creu que si la policia s'atreveix a anar a Lleida es trobaran a la gent dempeus i remarca que aquesta és l'actitud que reivindica la CUP per materialitzar la República; a través de la desobediència i la via unilateral.