Guanyem decidirà en assemblea el seu vot en el Ple d'investidura

La formació ha convocat la trobada per avui després de sber que Unitat pel Canvi no serà al govern

Nació Sabadell
12 de juny del 2015
Actualitzat a les 23:59h
Guanyem Sabadell ha emès un comunicat després d'haver conegut l'acord de govern a què han arribat ERC i Crida per Sabadell. És el següent:

1. Hauríem desitjat un procés de negociació més transparent i participatiu per tots els actors polítics que coincidim en la necessitat d’un canvi a la ciutat.

2. Ara era el moment de transmetre una manera diferent de fer les coses, on la ciutadania tingués un paper important en les decisions sobre qui ha de dirigir l’Ajuntament i quins tipus de pactes s’han d’establir.

3. El canvi que desitja Guanyem Sabadell no és un canvi de persones ni de lideratges polítics, sinó fonamentalment un canvi de polítiques amb l’objectiu d’atendre les necessitats de la majoria social de la ciutat.

4. El vot d’investidura per a Guanyem Sabadell està fonamentat en programa, tant de la incidència de les nostres propostes en el futur govern, com de conèixer les bases programàtiques de l’acord de govern presentat avui.

5. Per a Guanyem Sabadell, l’estabilitat del govern que s’hagi de conformar és fonamental i, per això, lamentem que només començar hi hagi desavinences entre les forces que s’havien atorgat la composició d’una alternativa de canvi a la ciutat.

Guanyem Sabadell va fer arribar ahir a les forces polítiques negociadores un document on es plantejaven les nostres propostes programàtiques que determinaran el nostre sentit de vot en la investidura.

Guanyem Sabadell també vol comunicar que l’Assemblea celebrada per la nostra formació ahir a la tarda va descartar formar part d’un govern d’ERC, Crida i UpC.

Després de les últimes informacions que indiquen que UpC no formarà part d’aquest govern, i en un procés de converses sobre la investidura de l’Alcalde i les propostes de programa, Guanyem Sabadell ha convocat una nova Assemblea aquesta mateixa tarda per acabar de definir el seu vot.