Quines són les propostes pel cap de setmana?

Redacció
12 de juny del 2015
Actualitzat a les 14:59h
Núria Graham al  Cicle Estèreo. l'any 2012.
Núria Graham al Cicle Estèreo. l'any 2012. | Joan Parera
Arriba un cap de setmana carregat de propostes musicals per a tots els gustos i públics. Aquest divendres arrenca oficialment l'Embass't i diumenge Quico Pi de la Serra visita el pati de l'Alliance Française en el marc del cicle Cercles. No us ho perdeu!

DISSABTE
 
UN DIA DE FEINA 

Un taller familiar adreçat a infants de més de tres anys. L'activitat parteix de la narració del conte Un dia de feina a càrrec de Maria Pagès.

Librerío de la Plata. C/ Sant Jaume, 8. 12:00 hores.
 

EMBASSA'T FESTIVAL INDEPENDENT DEL VALLÈS

La darrera jornada del festival comptarà amb les actuacions de Is Tropical, El Último Vecino, Pau Vallvé, Núria Graham, Opatov, Pau Roca, Olde Gods - Der Panther, Dàmaris Gelabert, Hal 9000, JMII, Polpax i Sunny Graves. A banda, les primeres hores de la tarda els jardinets de l'Espai Cultura s'obriran per al públic infantil amb tallers, jocs i actuacions musicals en la quarta edició del Petit Embassa't.

Estruch. C/ Sant Isidre, 140. 19:00 hores i Mirador del Museu del Gas. Plaça del Gas, 8
 

DIUMENGE

LATINO Y LOS LLOBREGANTES 

Latino y Los Llobregantes són una formació musical que combina la rumba catalana amb els ritmes tropicals i salseros, amanit amb lletres costumbristes. aliñado con unas letras costumistes que reflecteixen el món interior del Raúl Martínez, líder i fundador de la banda ja fa uns anys.

La Capella de Can Gambús. Parc de Can Gambus, 1 (Regne Unit / c./ Kurdistan)
 

QUICO PI DE LA SERRA AL CICLE DE CONCERTS CERCLES
 
Arriba un dels plats forts de l'edició 2015 de Cercles. Quico Pi de la Serra oferirà l'actuació més singular de les que integren el cartell d'enguany. El guitarrista i compositor protagonitzarà un espectalce reivindicatiu que vol ser un homenatge a Ovidi Montllor.
 
Alliance Française. C/ Sant Joan, 35. 19.00 hores.