​L'ESDi i la Fundació Finestrelles s'alien per Nadal en un taller integrador

Sota el lema “La diferència Suma” una desena de membres de la Fundació visitarà l'escola per fer un taller conjunt amb alumnes de Disseny

Redacció
10 de desembre del 2017
En el marc de la campanya de Nadal 2017, l’Escola Superior de Disseny ESDi i la Fundació Finestrelles es donen la mà organitzant un taller col·laboratiu pel proper dia 14 de desembre a les instal·lacions de l’ESDi Sabadell. L’objectiu de la trobada és aprendre de manera compartida i demostrar que la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual és possible i, a més, suma.

La col·laboració es materialitzarà en un taller en el qual alumnes de l’ESDi i professors de l’àrea de moda de la institució guiaran i treballaran conjuntament amb una desena de membres de la Fundació Finestrelles en el disseny i estampació de 8 Tote bags. Cada producte serà únic, doncs serà treballat per diferents alumnes i amb tècniques diverses i permetrà als assistents treballar valors com l’autonomia, la presa de decisions, el treball en equip i la creativitat.

El taller girarà entorn a dos leitmotivs clars, identitaris dels valors de la Fundació, i que evidencien la motivació d’ambdues institucions per organitzar l’esdeveniment i transferir coneixement. La jornada, que engegarà el dia 14 a les 11.00h del matí, compta amb el patrocini de la Societat de Prevenció de Riscos Laborals Prevint, que ha volgut sumar-se a la causa.