Cerdanyola i Sant Cugat recorden un dels episodis sagnants més sonats de la seva història

Celebren la XIII edició del Camí de Justícia | La cita acabarà al Monestir de Sant Cugat amb la tradicional representació de Pedra i Sang

El Camí de Justícia ha esdevingut una tradició per els habitants de Cerdanyola i Sant Cugat
El Camí de Justícia ha esdevingut una tradició per els habitants de Cerdanyola i Sant Cugat | Premsa Sant Cugat
Redacció
11 de desembre del 2017
La XIII edició del Camí de Justícia entre Cerdanyola i Sant Cugat es farà la nit del 22 de desembre i com ja és tradició inclourà la marxa nocturna entre les dues localitats, un petit sopar medieval i la representació de l'obra de teatre Pedra i Sang. Aquesta cita rememora la nit de Nadal de 1351 en què el noble de Cerdanyola Berenguer de Saltells i altres personatge destacats de la comarca van assassinar a l'Abat Biure del Monestir de Sant Cugat en plena missa del gall.

L'activitat inclourà la marxa nocturna entre el Museu de Ca n'Ortadó de Cerdanyola i el Monestir de Sant Cugat a on els assistents gaudiran d'un petit sopar medieval i de la representació de l'obra de teatre Pedra i Sang, que escenifica l'assassinat de l'Abat Biure amb tocs d'actualitat.

L'activitat requereix d'inscripció prèvia i les places seran assignades mitjançant un sorteig. Les inscripcions s'han de fer entre el 12 de desembre i el 20 de desembre abans de les 12:00 hores a l'Ateneu de Cerdanyola i de dilluns a divendres de 09:00 a 21:00 hores o per telèfon al 93.591.41.33. El sorteig serà públic i es realitzarà el 21 de desembre a les 12:00 hores a l'Ateneu. Les 45 places disponibles s'assignaran a partir del número que hagi sortit al sorteig.

El punt trobada de la marxa nocturna serà el Museu de Ca n'Ortadó de Cerdanyola a les 18:45 hores i la tornada es farà amb autocar cap a les 00:00 hores, quan s'acabi la representació de l'obra a la sala capitular del Monestir de Sant Cugat. L'activitat està recomanada per a majors de 10 anys.