Vicent Sanchis moderarà el debat de TV3 i entrevistarà els candidats

El director de la televisió pública catalana serà la cara visible de la cadena en els programes especials amb els presidenciables del 21-D | El PP va posar pegues a que el periodista conduís els dos espais

Vicent Sanchis, director de TV3.
Vicent Sanchis, director de TV3. | Adrià Costa
07 de desembre del 2017
Actualitzat a les 18:19h
El director de TV3, Vicent Sanchis, serà l'encarregat de moderar el debat de candidats a la televisió pública catalana del proper dilluns 18 de desembre. La campanya electoral estarà en plena recta final i els presidenciables es veuran les cares en directe en un dels moments clau abans de les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre.

Així doncs, segons ha pogut saber NacióDigital, TV3 continua amb l'aposta de posar el focus sobre Sanchis com a cap visible en programes de forta càrrega institucional. Cal recordar que les darreres entrevistes al president de la Generalitat o als membres de l'executiu català també les ha fet el director de la cadena.

En una reunió de treball entre caps de campanya el PP va posar pegues a que Sanchis moderés el debat amb l'argument que havia estat reprovat pel Parlament. Una circumstància que també es dona en diversos ministres del PP i en el fins fa poc fiscal general, José Manuel Mazar, que al seu moment van ser reprovats pel Congrés i segueixen al gabinet de Mariano Rajoy. Els populars i Cs centren bona part de la seva campanya en desqualificar els mitjans públics catalans.

A més a més, Sanchis també serà l'encarregat de presentar les entrevistes amb els set caps de llista que concorren als comicis convocats per la força des de Madrid amb l'aplicació de l'article 155 de la Constitució.