meteorologia

Torna a caure la temperatura

El desembre segueix sent fred

per Redacció, 8 de desembre de 2017 a les 00:00 |
Camps glaçats | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest divendres la nuvolositat augmentarà de matinada i el cel estarà cobert o molt ennuvolat en conjunt fins al migdia. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà de nord a sud, tot i que es mantindrà localment entre mig i molt ennuvolat a l'interior del quadrant nord-est, al litoral central, al sud de la costa Brava i al Port. A banda, al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat tot el dia.

La temperatura mínima pujarà lleugerament, i localment moderadament, tret del Pirineu i Prepirineu on les mínimes es donaran al final del dia i es mantindran similars o baixaran lleugerament. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta, sobretot a la meitat oest. La temperatura mínima es mourà entre -8 i -3 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 0 i -5 ºC a la depressió Central, entre -1 i 4 ºC al prelitoral i entre 3 i 8 ºC al litoral, localment més baixes al litoral nord. La temperatura màxima oscil·larà entre 6 i 11 ºC al Pirineu i al Prepirineu i entre 11 i 16 ºC a la resta del país. 

Participació