​El Topbàsquet Ciutat de Sabadell torna a fer de la ciutat el millor aparador del bàsquet base

Uns 700 participants prendran part fins dissabte a la cita organitzada pel Club Esportiu Escola Pia

Presentació de les activitats
Presentació de les activitats | Topbàsquet
Redacció
07 de desembre del 2017
Actualitzat a les 16:44h
Al voltant de 700 participants, entre jugadors i entrenadors, prendran part en el novè Topbàsquet Ciutat de Sabadell, que es disputa els dies 7, 8 i 9 de desembre, per a categories Mini i Infantil, organitzat pel Club Esportiu Escola Pia. Compta amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell, l’Obra Social “la Caixa” i la Federació Catalana de Bàsquet.

Com és habitual, el torneig reuneix equips de gran nivell de tot Catalunya i de la resta de l'estat, amb clubs que vénen de Madrid, País Basc, Andalusia, Balears o València. Tant la qualitat dels equips com el format del torneig, fan de Topbàsquet un torneig molt atractiu amb una exigència competitiva molt alta, però a la vegada és un espai per a gaudir del joc, de l'ambient i fer amistat amb participants provinents de tot arreu.

El format de competició serà l’habitual dels darrers anys, amb 16 equips en categoria masculina i 10/8 en la femenina. No varien els terrenys de joc, amb els pavellons municipals del Nord, Sud, Balsach i Escola Pia. Les finals es jugaran el dissabte 9 de desembre a partir de les 11:30 en categoria Mini i les 12:45 en Infantil, al Pavelló del Nord.