Aquesta és la celebració del Dia Internacional dels Drets Humans

Artistes locals protagonitzen Pintem de Drets Sabadell

Redacció
09 de desembre del 2017
El proper diumenge, 10 de desembre i coincidint amb el Dia Internacional dels Drets Humans, es celebrarà l’acte de carrer Pintem de Drets Sabadell. Durant l’activitat, que continua un projecte iniciat l’any passat, artistes de la ciutat pintaran una paret per deixar constància del compromís de la ciutat amb la promoció dels drets fonamentals de les persones. En aquesta ocasió, l’acte tindrà lloc a partir de les 10:30 del matí a la plaça Doctor Banting i Best, del barri dels Merinals.

La jornada començarà amb un esmorzar-xocolatada i la construcció d’un “arbre de la diversitat” i culminarà la inauguració d’un mural commemoratiu. L'espai a més comptarà amb la dinamització teatral del grup Quarta Distància, que presentarà l’obra: 69 aniversari de la Declaració de Drets Humans. També hi haurà una batucada, amb recorregut des del mercat municipal dels Merinals fins a la plaça.

L’activitat de diumenge l’organitza l’Ajuntament de Sabadell, comptant amb la col·laboració de Quarta Distància, Hono, Casal Cívic Arraona – Merinals, Save the Children, SCAI, Fundació Secretariat Gitano, Fundació Main, Vàlua i AAVV Merinals.

Pintem de Drets Sabadell és un dels actes del programa de commemoració del Dia Internacional dels Drets Humans a la nostra ciutat, conformat per una vintena d’activitats, entre les quals exposicions, conferències, cinefòrums, actes i trobades ciutadanes. Les propostes, que es presenten sota el lema global de Defensem-nos, hi tenim tot el dret. Respecta’m, en tens tot el deure, van començar el 10 de novembre i s’allargaran fins a finals de desembre.