Class Plastics retornarà l'activitat a la planta que Valeo va tancar a l'estiu

La reindustrialització de la planta de Martorelles era una de les condicions perquè els sindicats acceptessin el trasllat a Saragossa

Campament que van fer els treballadors de Valeo durant la vaga
Campament que van fer els treballadors de Valeo durant la vaga | Adrià Costa
Redacció
07 de desembre del 2017
L'empresa Class Plastics, de capital català i amb seu a Rubí, retornarà al mes de gener l'activitat a la planta que Valeo va tancar a Martorelles el passat estiu. Segons ha informat CCOO, l'empresa preveu la incorporació de 80 treballadors procedents de Valeo i la creació d'una borsa de treball. Aquesta reindustrialització de la planta era una de les principals reclamacions que van posar els sindicats per acceptar la decisió de portar a Saragossa l'activitat que feien al Vallès Oriental. Els treballadors van arribar a estar tres mesos de vaga a i muntar un campament a les portes de la fàbrica.

Segons ha afegit CCOO es tracta d'una bona notícia perquè "garanteix una solució a l’ocupació i a la continuïtat de l’activitat industrial de la planta de Martorelles, complint amb l’estratègia sindical". Class Plastics es dedica a la injecció de plàstics i al sector de l'automòbil, tal i com ja passava amb Valeo.