a les xarxes

La irònica celebració d'una comunitat policial per la nova flota de vehicles del cos a Sabadell

Des d'aquest dimarts ja circulen per la ciutat els nous cotxes

per Redacció, 6 de desembre de 2017 a les 20:00 |
Un dels nous vehicles de la Policia Municipal de Sabadell | Policia Municipal de Sabadell
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El sentit de l'humor és bàsic. Un anestèsic per desdramatitzar, rebaixar tensions, oferir altres punts de vista o fins i tot terapèutic. Doncs, aquesta via és la que ha escollit la Comunidad de Policías Unidos per celebrar que la Policia Municipal de Sabadell ja té la nova flota de cotxes circulant per la ciutat. 

En una piulada, amb càrrega crítica, però molt d'humor, aplaudeixen l'arribada dels nous vehicles. "Amb tres anys d'endarreriment", apunta i garanteix que "s'asseguraran" que no siguin com una imatge que acompanyen, la d'un cotxe de cartró que simula ser de policia.  Cal recordar que la renovació d'automòbils policials és llargament reivindicada pel cos, juntament amb d'altres demandes. De fet, el passat 21 de novembre, també a través de Twitter, la Policia de Sabadell anunciava la presència de vehicles. Dies després, UGT informava del seu retorn perquè no estaven acabats. Finalment, aquest dimarts el nou material policial ha arribat i ja s'ha deixat veure per la ciutat. 

 

Participació