VÍDEO Josep Rull, arribant a casa des de la presó: «Ens han volgut humiliar però les nostres conviccions són granítiques»

El conseller assegura que "ningú no podrà empresonar mai la voluntat d'un poble", i insta a seguir lluitant per aconseguir la independència

Redacció
05 de desembre del 2017
Actualitzat a les 10:20h
Josep Rull, rebut a Terrassa
Josep Rull, rebut a Terrassa | Youtube



El conseller de Territori, Josep Rull, ha assegurat aquest dilluns a la nit a Terrassa que els membres del Govern que han sortit de presó ho han fet "amb els ideals més forts que mai". Rebut per desenes de persones, Rull ha indicat que l'estat espanyol els ha volgut "humiliar", per bé que ha apuntat que les seves conviccions són "granítiques".

En aquesta línia, Rull ha instat a no defallir en la lluita per aconseguir la independència, alhora que ha recordat que "la voluntat d'un poble no la podran empresonar". Estirant d'aquest fil argumental, el conseller del PDECat ha indicat que "al nou país que farem ningú no anirà a presó per defensar les seves idees". Rull ha estat rebut amb aplaudiments i crits a favor de la independència després del pagament de la fiança de 100.000 euros que l'ha permès sortir de a presó madrilenya d'Estremera.