​ERC de Sant Quirze suspèn l’inici de campanya per protestar pels empresonats catalans

Tampoc farà enganxada de cartells al llarg d'aquesta setmana

Redacció
04 de desembre del 2017
Actualitzat a les 17:26h
La secció local d’ERC de Sant Quirze no farà la clàssica enganxada de cartells aquest dilluns, com marca la tradició de qualsevol cita electoral. Tampoc enganxaran cartells al llarg de la setmana. Ho fan com a mesura de protesta i en solidaritat amb Oriol Junqueras, Joaquim Forn i els “Jordis”, que el jutge del Tribunal Suprem (TS), Pablo Llarena, ha decidit mantenir-los a presó sense fiança.
 
La formació ha expressat la seva felicitat per l’alliberament dels altres sis consellers. Encara que ha lamentat que Junqueras “seguirà a la presó i continuarà quan aquesta nit comenci la campanya electoral. A diferència d’altres candidats i caps de cartell, ell no sortirà a les imatges”. La força republicana ha recordat que en 86 anys d’història han tingut “zero casos de corrupció”.
 
Per contra, ha subratllat que en aquests anys han obtingut "molt coneixement acumulat de repressió, exili, tortura, presó i mort, entre ells l’únic president democràticament escollit i mort violentament pel feixisme a Europa, Lluís Companys”.