Nova crema de contenidors a Sabadell

Un episodi menor als anteriors, ja que ha afectat la tapa d'un contenidor i ha calcinat un de sencer | El cap de setmana hi ha hagut dos accidents amb l'alcohol com a protagonista

Redacció
04 de desembre del 2017
Actualitzat a les 16:22h
El cap de setmana, el primer de l'últim mes de l'any, s'ha tancat amb un nou episodi de crema de contenidors. Aquesta vegada, però, no ha tingut una afectació tan espectacular com en anterioritat i s'ha limitat aquests recipients. Aquest diumenge, a les 15.01 hores, a la confluència del carrer Montseny amb l’avinguda Onze de Setembre es va produir el primer. Les flames van afectar la tapa del contenidor, gràcies a la ràpida actuació dels Bombers i una unitat de la Policia Municipal de Sabadell. 

El segon va arribar al vespre, a les 20.43 hores, al carrer Vergós, 52. Aquesta vegada, el foc va calcinar per complet el contenidor. 

Accidents amb alcoholèmia 

En l'apartat de sinistralitat, el cap de setmana tampoc ha estat positiu. Hi ha hagut diversos accidents, dos dels quals amb l'alcohol com a protagonista. El primer accident va tenir lloc divendres a les 23.03 hores, al carrer Mulleres amb la Ronda Roureda. Un conductor d'un tot terreny va atropellar un vianant de 47 anys, que anava amb un vehicle elèctric adaptat mentre creuava pel pas de vianants.

Se'l va traslladar a l'Hospital Parc Taulí amb pronòstic lleu. La Policia va sotmetre el conductor, de 42 anys, al test d'alcoholèmia amb un resultat de 0,69 mg/l, quan la taxa màxima permesa és de 0,25. Se'l va denunciar per conduir sota la influència de les begudes alcohòliques i se li va immobilitzar el vehicle. 

L'altre succés es va registrar aquest diumenge a les 21.18 hores, al carrer Cerdanya, 10. Un turisme va impactar contra un altre d'estacionat. En el test d'alcoholèmia el conductor, de 54 anys, va donar positiu, gairebé quintuplicant la taxa màxima, amb un resultat de 0,94. També se'l va denunciar per conduir ebri i se li va immobilitzar el cotxe.