Junts per Sant Quirze - ERC i ICV tanquen un acord de govern

Elisabeth Oliveras (Junts - ERC) serà la nova alcaldessa del municipi | El pacte se signarà aquest migdia a la masia de can Feliu

Redacció
12 de juny del 2015
Actualitzat a les 8:06h
Elisabeth Oliveras, futura alcaldessa de Sant Quirze
Elisabeth Oliveras, futura alcaldessa de Sant Quirze | ERC

Junts per Sant Quirze – ERC i ICV en aquesta localitat han arribat a un acord de govern pel mandat 2015 - 2019. D'aquesta manera la cap de llista dels republicans, Elisabeth Oliveras, serà la nova alcaldessa del municipi. El nou govern assolirà la majoria absoluta, ja que comptarà amb els 8 regidors de Junts més la representant dels ecosocialistes - el Ple municipal disposa de 17 representants-. Aquest divendres se celebrarà l'acte de signatura d'aquest pacte a les 12:00 hores  la masia de can Feliu. 

L'acord arriba després que Junts per Sant Quirze - ERC, que va guanyar les eleccions municipals del passat 24 de maig a la localitat vallesana, s'hagi reunit amb les diferents forces polítiques que a partir d'aquest dissabte tindran representació al consistori. Tot i que des d'un principi ICV ja va manifestar la seva voluntat de donar suport a la formació encapçalada per Elisabeth Oliveras, fins ara no s'havia fet oficial l'acord, tant per la investidura com pels propers quatre anys. 

En els comicis municipals del 24 de maig, Junts per Sant Quirze – ERC va ser la força guanyadora al poble, amb 8 regidors. CiU en va obtenir 4, el PSC i Ciutadans 2 cadascún, i ICV un.