Ikea Sabadell compleix cinc anys amb gairebé nou milions de visitants

La firma sueca va instal·lar a Sant Pau de Riu-sec la botiga més gran de l'Estat

Redacció
02 de desembre del 2017
Actualitzat el 06 de desembre a la 1:16h
Exterior de l'IKEA de Sabadell
Exterior de l'IKEA de Sabadell | GoogleMaps
El 4 de desembre de 2012 Ikea Sabadell obria les portes al públic. Es va fer amb una gran festa i és que la botiga finalment s’inaugurava, després de quatre anys d’obres. Uns 40.000 metres quadrats de superfície comercial, que encara avui dia fan que sigui la més gran de l’Estat. Centenars de persones esperaven al carrer per ser els primers.

Doncs, aquest cap de setmana Ikea està de celebració. La firma sueca ha fet balanç d’aquest lustre a la ciutat. Entre d'altres curiositats, els articles més demandats han estat el divan Hemnes i les perxes Bumerang.
 

Però d’altres dades curioses que la companyia ha desvelat en aquest període: s’han servit 835.000 hot dogs i prop de 194.000 racions de mandonguilles. Però la xifra que més ha ressaltat Ikea ha estat que en cinc anys han passat per les instal·lacions 8,9 milions de visitants.
 
Per tal de celebrar aquest aniversari, aquest diumenge s’han preparat una sèrie d’activitats i tallers de caràcter familiar i infantils. A més, la jornada s’acompanyarà de música.