El Pavelló Municipal d'Esports de Sabadell es renta la cara

Estrena noves pistes després d'una remodelació integral

per Redacció, 2 de desembre de 2017 a les 12:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Pavelló Municipal d’Esports de carrer de Sol i Padrís torna a funcionar, després de la remodelació de les pistes esportives de la instal·lació. Les obres es van iniciar al juliol, amb l’enderroc de les antigues pistes d’atletisme. La construcció de les noves i la resta dels treballs de remodelació han suposat la inversió de 437.010,63 euros.

El pavelló comptarà a partir d’ara amb una pista central i dues pistes transversals, que permetran l’ús simultani per a diverses activitats. Per aconseguir-ho, s’han substituït els diversos paviments existents per un d’únic, de parquet, i s’han delimitat les tres pistes.


A més, l’ampliació de la zona esportiva ha obligat a modificar l’accés a les grades. La remodelació s’ha portat a terme amb l’objectiu d’ampliar les possibilitats de pràctica dels diferents esports, tals com gimnàstica rítmica, gimnàstica de manteniment, patinatge, bàsquet, futbol sala, handbol. Pel que fa a l’anella d’atletisme, situada al voltant de l’espai central, estava en desús ja que no complia amb la longitud reglamentaria actual.

Tres pistes

Les obres han permès substituir la zona central i la pista d’atletisme del voltant per un nou paviment de parquet, que ocupa tota l’àrea de pràctica esportiva i que passa dels 2.213 m2 anteriors als 2.630 m2 actuals. A la pista central es podrà jugar a futbol-sala, handbol, bàsquet i voleibol. Una de les pistes transversal s’ha habilitat també per a futbol-sala, handbol i voleibol. A l’altra, s’ha marcat el parquet per jugar a hoquei, futbol-sala i handbol.

Les tres pistes tenen les dimensions reglamentàries dels diferents esports. En el cas de la de hoquei, s’han instal·lat les tanques que limiten el terreny de joc, que són desmuntables i que incorporen la possibilitat de pràctica d’aquest esport en un espai cobert inexistent fins ara a la ciutat.


Modificació de la graderia

L’augment de superfície esportiva ha obligat a reordenar els accessos a les grades. Per això s’ha construït un nou anell de circulació situat al nivell de la primera filera de seients actuals. A més, s’ha instal·lat una nova barana per separar la zona de joc i l’àrea dels espectadors.

 

Participació