El «terrible» error que ha obligat la Guàrdia Civil a demanar disculpes als Mossos

El cos de la policia espanyola ha posat en entredit la professionalitat dels agents catalans i ha aixecat molta polseguera

Ninots penjants en un pont de la C-17.
Ninots penjants en un pont de la C-17. | Societat Civil Catalana
Redacció
01 de desembre del 2017
"Corregir és de savis", apunta una dita catalana. Així ho han cregut els Mossos d'Esquadra i, per això, han acceptat públicament les disculpes de la Guàrdia Civil després que el cos espanyol poses en entredit la professionalitat dels agents catalans. A través d'una piulada, que ja ha esborrat, la benemèrita es feia ressò d'uns ninots penjats a la C-17 amb els logotips del PP, PSOE i Cs que ha denunciat Societat Civil Catalana aquest divendres al matí.

Citant una notícia de El Mundo sobre el tema, el tuit afegia que "doncs si són els Mossos els que investiguen, anem posant-nos còmodes". Tot i esborrar-lo, hi ha usuaris de Twitter que han estat més ràpids i han capturat la imatge abans de desaparèixer. El missatge ha aixecat molta polseguera a la xarxa social i, una estona després, també des del compte oficial de la Guàrdia Civil, el cos s'ha justificat i ha demanat perdó als "companys" Mossos. Apunta que un membre de l'equip de xarxes ha comès un "terrible" error i assegura que "depuraran" responsabilitats. La policia catalana ha contestat i ha subratllat que acceptava les disculpes.