​El PDECat vol mercats oberts a la tarda a Sabadell

Posa l’accent en què els més viables continuïn no limitin l'horari d'obertura al matí

Redacció
03 de desembre del 2017
El PDECat de Sabadell ha posat en alerta la situació complicada que viuen els mercats municipals de Sabadell. Tot i reconèixer la sensibilitat de l’equip de govern per solucionar aquesta problemàtica, demana els primers passos no siguin només estètics i que es continuïn aplicant mesures com potenciar que els mercats més viables obrin en horari de tarda per fer front a l’oferta de les grans superfícies.  

"Els mercats de Sabadell pateixen una sèrie de problemes que cal solucionar perquè segueixin sent el motor econòmic del comerç de proximitat de la ciutat", alerta el regidor del grup municipal de CiU, Carles Rossinyol. Per aquest motiu, tot i la sensibilitat que s’ha demostrat últimament per part de l’equip de govern, considera que cal aplicar mesures per afavorir aquest tipus de comerç a la ciutat.

Actualment els diferents mercats de Sabadell tenen massa parades tancades i sense oferir serveis (Mercat central -12, Campoamor – 23, Creu alta – 12, Marinals – 15, Torrerromeu -  4). "És un indicador que alguna cosa està fallant", assegura Rossinyol. 

Davant aquesta problemàtica, Rossinyol proposa que qualsevol persona que vulgui adquirir una parada no hagi de fer front al mur administratiu que s’allarga mesos, cosa que depèn de l'Ajuntament. Aquests dificultats administratives també augmenten quan s’han de fer obres a la parada. "Són massa tràmits administratius que no afavoreixen que es puguin obrir noves parades", considera.