L'ESDi acollirà dissabte una caravana de 40 Harley Davidson

Es tracta d'un acord de col·laboració per produir un showroom de la popular marca de motocicletes

Redacció
30 de novembre del 2017
Actualitzat el 02 de desembre a les 18:18h
L'escola de disseny ESDi acollirà aquest dissabte una peculiar trobada: ni més ni menys que unes 40 motocicletes Harley Davidson hi faran parada perquè tot aquell qui ho vulgui pugui gaudir d'aquest giny mecànic que va més enllà d'un simple vehicle. Precisament, la particularitat d'aquesta espectacular màquina és la que les duu fins a Sabadell.

Tot plegat s'emmarca en la relació que l'ESDi ha teixit amb l'empresa que al gener organitzarà una showroom oficial de Harley Davidson a Fira de Barcelona. És el primer cop que ho fan a Europa, venen directes dels Estats Units, i per aquest motiu han encarregat de l'ESDi customitzar l'espai especialment per aquest esdeveniment.

Amb aquest objectiu s'han enviat a Sabadell tot de material vinculat amb el món que envolta les Harley Davidson, des de jaquetes de pell a cascs, passant per tot tipus d'elements amb la imatge de la firma. La finalitat és que els alumnes dissenyin l'atrezzo per a la cita, cuidant tots els detalls.

Per aquest motiu, aquest dissabte unes quaranta motos es desplaçaran fins la seu de l'ESDi, a la Gran Via de Sabadell, on es durà a terme una conferència oberta a càrrec de l'antropòleg Manel Delgado, i on hi participaran els motards del col·lectiu Barcelona Chapter, que engloba els seguidors d'aquest moviment. En total s'espera l'arribada d'unes 80 persones, que es faran una foto de grup a l'aparcament de l'escola.

L'acte serà a les 12.00 hores i s'obrirà a tot aquell qui vulgui treure el nas a l'espectacular trobada.

Feina a contrarellotge

La Unitat de Moda de l’ESDi treballa des de fa setmanes amb un equip multidisciplinari constituït per alumnes de diferents mencions en la customització i el redisseny lliure de nombroses peces de roba de Harley Davidson que la firma va fer arribar al centre. A més de les peces, la majoria descatalogades, la marca va apropar a l’escola varies maniquins per produir una exposició especial que s’exhibirà en el showroom especialitzat que es farà a Montjuic el pròxim gener.