Continua la caiguda del termòmetre

El sol serà present durant tota la jornada

Imatge d'un vidre de cotxe glaçat aquesta nit amb els icònics flocs congelats
Imatge d'un vidre de cotxe glaçat aquesta nit amb els icònics flocs congelats | Cedida
Redacció
30 de novembre del 2017

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dijous hi haurà cel serè fins al vespre, si bé de matinada hi haurà algun interval de núvol baix al vessant nord del Pirineu, i fins a mig matí a punts de l'oest de la depressió Central. A més, al litoral central, al llarg de la jornada, hi haurà algun interval de núvol baix. A partir del vespre la nuvolositat augmentarà pel nord-oest i el cel quedarà cobert al vessant nord del Pirineu i a àrees properes, mentre que a la resta quedarà entre mig i molt ennuvolat al final del dia.

No es descarta algun ruixat feble o localment moderat durant les primeres hores de la matinada al litoral central. A més, s'esperen precipitacions febles al vessant nord del Pirineu a partir del vespre. La cota de neu se situarà al voltant dels 700 metres al vessant nord al final de la jornada. En general s'acumularan quantitats minses de precipitació, si bé al litoral podran ser localment poc abundants.

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa en general, tret del litoral sud i de l'extrem nord del litoral on serà semblant. La màxima pujarà lleugerament a la meitat est i serà semblant o lleugerament més baixa a la resta. La mínima es mourà entre -9 i -4º C al Pirineu, entre -7 i -2º C al Prepirineu i a la depressió Central, entre -3 i 2º C al prelitoral central i nord, entre 3 i 8º C al litoral sud i central, i entre 0 i 5º C a la resta. La màxima se situarà entre 2 i 7º C al Pirineu, entre 6 i 11º C al Prepirineu i a la depressió Central, i entre 8 i 13º C a la resta.