​Joan Miquel Oliver suspèn el concert a Sabadell per coincidir amb el de la llibertat del presos polítics

És la segona actuació que suspèn a la comarca el cantant menorquí

Redacció
29 de novembre del 2017
Actualitzat el 06 de desembre a la 1:20h
Aquest dissabte s’organitza, a càrrec de l’ANC i a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, el Concert per la Llibertat per reclamar l’alliberament dels líders de l’ANC, Jordi Sànchez, i Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i els vuits membres del Govern. Un espectacle que coincideix amb l’actuació de Joan Miquel Oliver a l’Espai Cultura Sabadell, dins l’agenda de tardor de la CavaUrpí. Per aquest motiu, artista i UiU Promotors han decidit cancel·lar-la.
 
Han fixat la nova data el 28 de juny de 2018. Per tant, ho farà dins el marc de la II edició del Fresc Festival, el festival d’estiu del Vallès. L’artista balear estava previst que presentés Atlantis, el seu últim disc. L’abonament de les entrades es farà mitjançant el mateix procediment pel qual van ser adquirides.
 
Es dona la coincidència que és el segon espectacle que ajorna Joan Miquel Oliver al Vallès en poc menys de dos mesos. El cantant va ser un dels que van decidir suspendre la segona jornada del Festival Petits Camaleons, que s’havia de celebrar l’1-O, però la situació “excepcional” que vivia Catalunya va precipitar aquesta decisió consensuada entre artistes i organització.
 
Aquesta modificació en la programació no altera la programació de la resta del cap de setmana de la CavaUrpí. Així que, es manté el concert de boogie woogie a dos pianos amb Lluís Coloma i Carl Sonny Leyland.