FOTOS Un vehicle s'encasta contra la façana d'una botiga a la plaça del Mil·lenari de Sabadell

Tot i l'espectacularitat no hi ha hagut ferits greus, la conductora ha estat traslladada al Taulí amb pronòstic menys greu

El cotxe s'ha enquestat contra un establiment de venda de sofàs
El cotxe s'ha enquestat contra un establiment de venda de sofàs | Juanma Peláez
Redacció
24 de novembre del 2017
Actualitzat a les 17:54h
Un vehicle s'ha encastat aquest divendres contra la façana d'una botiga de sofàs, situada a la plaça del Mil·lenari de Sabadell. Segons ha pogut saber NacióSabadell, la conductora ha estat traslladada a l'hospital Parc Taulí, amb pronòstic menys greu per examinar les contusions. El Servei d'Emergències de Catalunya (SEM) també ha atès una altra persona, d'un altre vehicle, però s'ha descartat el seu trasllat. 

El SEM ha rebut l'alerta a les 15.19 hores. Un accident que ha alterat lleument la circulació de la zona. Sortosament, el turisme no ha impactat contra l'aparador de l'establiment, tot i que el xoc ha creat desperfectes a la façana 

Els Bombers han rebut l'avís, un minut abans, i segons l'alerta inicial era un accident en el que hi havien implicats tres vehicles. Tot i així, fonts del cos han indicat que un cop al lloc han comprovat que era un vehicle amb una noia que havia quedat atrapada dins el vehicle. 

D'altra banda, els Bombers han descartat que s'hagi declarar un incendi a l'interior del turisme, tot i la nuvolosa de fum que s'ha generat. En total, han participat dues dotacions dels Bombers i les mateixes del SEM, a més de diversos agents de la Policia Municipal de Sabadell. 
 

El fet ha tingut lloc a la plaça del Mil·lenari, an sentit Rambla d'Ibèria Foto: Juanma Peláez

 

Els Bombers inspeccionant el vehicle accidentat Foto: Juanma Peláez
 

L'accident ha alterat lleugerament la circulació a la zona Foto: Juanma Peláez