Ciutadans veu factible la signatura d'un pacte anticorrupció a Sabadell

Joan García, coordinador de Ciutadans, explica que totes les forces polítiques municipals s'han mostrat receptives amb la proposta

Redacció
10 de juny del 2015
Actualitzat a les 16:42h
Joan García, cap de llista de Ciutadans.
Joan García, cap de llista de Ciutadans. | Ciutadans

Joan García, cap de llista de Ciutadans. Foto: Ciutadans


Un cop finalitzada la ronda de contactes amb els diferents partits que tindran representació a l'Ajuntament de Sabadell a partir del proper 13 de juny, Ciutadans ha assegurat que veu possible que tiri endavant la seva proposta per signar un pacte anticorrupció i en favor de la transparència. Així ho ha assegurat el coordinador de la formació Joan García, a través d'un comunicat. 

"Tots s'han mostrat molt receptius amb la proposta", ha afirmat García que ha dit que s'han reunit amb les diferents forces a excepció de la Crida, que per motius d'agenda no ha pogut, però s'ha manifestat a favor del plantejament en un escrit. "Tot fa pensar que podria veure la llum a finals d'any, si es debat durant els primers plens de la legislatura", comenta García.

El coordinador de Ciutadans a Sabadell es mostra "satisfet" per la resposta positiva de tots els partits i confia que aquestes primeres trobades serveixin per definir "un nou marc de convivència política a la ciutat que deixi enrere definitivament una etapa política de baixa qualitat democràtica".

Ciutadans sosté que aquest pacte "ha de ser transversal" i ha d'estar construït per tots "perquè la ciutadania rebi un missatge clar i contundent que hi haurà un canvi en matèria de regeneració democràtica", assenyala.