La Policia de Sabadell acampa a l'Ajuntament per reclamar un increment de la plantilla

Estaran instal·lats 24 hores i serà una protesta que faran mensualment, coincidint amb la celebració del ple municipal

Els policies acampats a les portes de l'Ajuntament
Els policies acampats a les portes de l'Ajuntament | Albert Hernàndez
22 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:50h

Un grup de policies municipals de Sabadell han instal·lat diverses tendes de campanya a les portes de l’Ajuntament per tornar a fer evident les seves reivindicacions: augment de la plantilla i millora del “precari material”, tal com ha apuntat el representant del SPPM-Cat, Xavier Bartrolí. Ho han fet aquest dimecres, en el passadís central que deixen les parades de la Fira de Santa Llúcia i a pocs minuts que arranqués el ple municipal de novembre.
 
Una protesta secundada pels tres sindicats del cos, UGT, CCOO i SPPM-Cat, i que s’hi estarà 24 hores. Així ho repetirà en cada convocatòria del plenari fins que hi hagi solució a les seves demandes. S’espera que gairebé la meitat de la plantilla passi al llarg del dia per aquest càmping improvisat.
 

La protesta de la Policia ha coincidit amb les parades de la Fira de Santa Llúcia Foto: Albert Hernàndez

 

Passaran 24 hores acampats a les portes del consistori Foto: Albert Hernàndez


Bartrolí ha precisat que falta renovació de la flota de vehicles, "les grues són velles" i “no tenim plànols de la ciutat amb els nous barris, amb la qual cosa si entra un nou membre, i no és de Sabadell, és complicat dur a terme la feina”. A més, ha afegit, “la no negociació” en la presa de decisions que afecta al cos.
 
En aquest sentit, ha admès l’esgotament des dels sindicats de reclamar trobades amb l’anterior alcalde, l’actual, el responsable de Recursos Humans i amb el nou regidor sobre el que recau la titularitat de la Policia. “El passat 17 de novembre vam tenir la primer reunió amb el regidor i va ser de presentació”, ha explicat el membre del sindicat i ha avançat que de cara aquest divendres n’hi ha una altra, “esperem que serveixi per posar solucions, nosaltres així ho volem”.